fbpx

Tag: socialmediamanagement

Strategjia e oqeanit blu

Strategjia e Oqeanit Blu është një teori e marketingut në të cilën një biznes hyn në një treg që ka pak ose aspak konkurrencë.

Read More »

Digital Detox

Statistikat tregojnë se njerezit nuk po largohen nga rrjetet sociale, thjesht po mësojnë të menaxhojnë kohën e tyre në to dhe duke mesuar sesi ta perdorin ate me më efikasitet.

Read More »