fbpx

Tag: social

Hoteleria gjatë Covid-19

Kjo eshte pikerisht koha e duhur!

Përdoreni këtë periudhe për të vlerësuar strategjinë tuaj aktuale, ose të filloni nga e para nëse strategjia e deritanishme nuk ka patur asnje rezultat per ju.

Read More »

Digital Detox

Statistikat tregojnë se njerezit nuk po largohen nga rrjetet sociale, thjesht po mësojnë të menaxhojnë kohën e tyre në to dhe duke mesuar sesi ta perdorin ate me më efikasitet.

Read More »