fbpx

Tag: digital

Digital Detox

Statistikat tregojnë se njerezit nuk po largohen nga rrjetet sociale, thjesht po mësojnë të menaxhojnë kohën e tyre në to dhe duke mesuar sesi ta perdorin ate me më efikasitet.

Read More »