fbpx

Category: Uncategorized

Gjenerata Z

Gjenerata Z do të marrë përsipër ekonominë në një dekadë, megjithëse ka humbur potencialisht 10 trilionë dollarë fitime për shkak të pandemisë.

Read More »

Strategjia e oqeanit blu

Strategjia e Oqeanit Blu është një teori e marketingut në të cilën një biznes hyn në një treg që ka pak ose aspak konkurrencë.

Read More »

Hoteleria gjatë Covid-19

Kjo eshte pikerisht koha e duhur!

Përdoreni këtë periudhe për të vlerësuar strategjinë tuaj aktuale, ose të filloni nga e para nëse strategjia e deritanishme nuk ka patur asnje rezultat per ju.

Read More »

Digital Detox

Statistikat tregojnë se njerezit nuk po largohen nga rrjetet sociale, thjesht po mësojnë të menaxhojnë kohën e tyre në to dhe duke mesuar sesi ta perdorin ate me më efikasitet.

Read More »