fbpx

Si të monitorojmë konkurentët?

Dëshiron të dish cilat nga Ads-at e konkurentit tuaj po i sjellin atij shitje ?

Sot po bëjmë share një nga toolsat tanë të preferuar – Facebook Ad Library.

Dëshiron të dish cilat nga Ads-at e konkurentit tuaj po i sjellin atij shitje ?


Sot po bëjmë share një nga toolsat tanë të preferuar – Facebook Ad Library.
Ky program është një super asset për çdo biznes që dëshiron të jetë një shkallë më lartë, dhe sigurisht një arsye më shumë për të bashkëpunuar me Altecon.

Për të mësuar sesi mund të gjurmoi Ads-at e konkurentëve, apo sesi të krijoni advertising efektivtë cilët sjellin followrsa dhe konsumatorë, na kontaktoni ne ë-mailin tonë dhe ne do tju vijmë në ndihmë menjëherë.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

Related Posts

Gjenerata Z

Gjenerata Z do të marrë përsipër ekonominë në një dekadë, megjithëse ka humbur potencialisht 10 trilionë dollarë fitime për shkak të pandemisë.

Read More »

Strategjia e oqeanit blu

Strategjia e Oqeanit Blu është një teori e marketingut në të cilën një biznes hyn në një treg që ka pak ose aspak konkurrencë.

Read More »