fbpx
Statistikat tregojnë se njerezit nuk po largohen nga rrjetet sociale, thjesht po mësojnë të menaxhojnë kohën e tyre në to dhe duke mesuar sesi ta perdorin ate me më efikasitet.

Vetëdija për impaktin e Rrjeteve Sociale në shëndetin mental është rritur ndjeshëm, sidomos me ndryshimet e platformave për ti bërë më miqësore dhe me pak toksike☣.
Njerëzit po bëhen gjithmonë dhe më të vetëdijshëm sesi Social Media ndikon në shëndetin e tyre mental dhe po ndërmarrin vendime personale për të reduktuar oret e qëndrimit në këto rrjete.


Gjithmonë e më shumë përdorues ndërmarrin fushata dhe bëjn thirrje në platformat online për të ulur orët e përdorimit të tyre.


Kjo nuk përbënë aspak një krize për rrjetin.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

One Reply to “Digital Detox”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Media

Most Popular

Get The Latest Updates

Subscribe To Our Weekly Newsletter

No spam, notifications only about new products, updates.

Categories

Related Posts

Gjenerata Z

Gjenerata Z do të marrë përsipër ekonominë në një dekadë, megjithëse ka humbur potencialisht 10 trilionë dollarë fitime për shkak të pandemisë.

Read More »

Strategjia e oqeanit blu

Strategjia e Oqeanit Blu është një teori e marketingut në të cilën një biznes hyn në një treg që ka pak ose aspak konkurrencë.

Read More »