fbpx
Albanian Technologies Communications

Connecting The Future

Njihuni me NE

Alteco është një kompani e cila mbulon full-service në Social Media dhe Digital Marketing.
Shërbimet tona mbulojnë bizneset e vogla dhe të mëdha si dhe Blogger në tentativë për zhvillim.

Ne jemi këtu për të ndihmuar në rritjen e profilit tuaj të Facebook/Instagram, në rritjen e shikimeve në Youtube, në mirënjohjen e aplikacionit tuaj, në marrjen e sa më shumë vizitorëve në website-n tuaj  dhe në rritjen e shifrës së shitjes së produkteve apo shërbimit që ju ofroni.

Nëse jeni një biznes apo një bloger, I cili dëshiron të rrisë produktivitetin e biznesit online, ne kemi zgjidhjen për ju!

Nëse jeni një bloger I ri apo një Social Media Manager na kontaktoni për të zbuluar mundësitë tuaja sesi mund të përfitoni nga shërbimet tona krijuar ekstra për ju.

Alteco ofron një sërë shërbimesh për secilën kategori që ka nevojë për të krijuar apo rregulluar imazhin e tij online.

Cfarë ju ofrojmë

Design

Branding dhe krijimi i kontentit me anë të grafikave.

Marketing

Ndërtimi i strategjive dhe mirëmbajtja e rrjeteve tuaja sociale, për te krijuar bashkëveprim me përdoruesit online.

Website

Zhvillimi dhe krijimi i faqes suaj së biznesit. Optimizimi dhe mirëmbajta e tij.

Support

Konsultime, Mbështetje dhe Siguri për bizneset të cilat duan të zhvillojnë prezencën e tyre online.

Shërbimet ALTECO

Previous
Next

Kërkoni Konsultën tuaj

DOKTORI I RRJETEVE TUAJA SOCIALE

Instagrami ynë ju përditëson me këshilla dhe ide si të jeni sa më aktiv dhe produktiv me prezencën tuaj online.

Na kontaktoni

Shumë shpejt asistenja jonë do tu kontaktojë